Nazilli Ziraat Odası

Nazilli Ziraat Odası > Haberler > KESTANE HASTALIKLARI İLE MÜCADELE TOPLANTISI

KESTANE HASTALIKLARI İLE MÜCADELE TOPLANTISI

Kestane Hastalıkları ile mücadele ve yöntemleri hakkında toplantı düzenlendi

23 Şubat 2015 Pazartesi günü Nazilli Ziraat Odası Başkanlığının ev sahipliğinde İl Tarım Müdür Yardımcısı Selçuk Bora YILMAZ, Adnan Menderes Üniversitesi Ziraat Fakültesi Bitki Koruma Bölümü Hocalarından Doç. Dr. Mehmet KARAGÖZ, Nazilli İlçe Tarım Müdürü Sunay GÜLER, Nazilli Ziraat Odası Başkanı Necdet İZGÜ, Oda Meclisi Başkanı Mesut YÖRÜKOĞLU, İl Tarım Müdürlüğünde görevli Bitkisel Üretim ve Bitki Sağlığı Bölümü Personelleri Recep METİN ve Adnan ÇAÇAMER, AK-KES İşletmecisi Birol YALÇIN, A. Yakacık Mahalle Muhtarı Muammer FİDAN ve Apaklar Mahalle Muhtarı Mehmet APAK’ın katılımıyla, Kestane Hastalıkları ile mücadele ve yöntemleri hakkında toplantı düzenlendi. Kestane de Dal Kanseri, Gal Arısı, Kestane Kurtları ile ilgili konularda bilgi edinilerek, bölgesel olarak mahallelerde  bilgilendirme toplantılarının yapılmasına karar verildi. Özellikle,  Gal arısı konusunda mücadele de kimyasal kullanılmadan biyolojik olarak mücadele etmenin önemine yer verildi.