Nazilli Ziraat Odası

ZOBİS
Nazilli Ziraat Odası > Haberler > NAZİLLİ ZİRAAT ODASI ÜYELERİNE IPARD II DESTEKLERİ ANLATILDI

NAZİLLİ ZİRAAT ODASI ÜYELERİNE IPARD II DESTEKLERİ ANLATILDI

1. Başvuru Çağrı İlanı hakkında bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.

İl Koordinatörlüğümüz tarafından 18 Şubat 2016 tarihinde Nazilli Ziraat Odası üyelerine yönelik, IPARD II programı ve 1. Başvuru Çağrı İlanı hakkında bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Gerçekleştirilen toplantıya Nazilli Tarım İlçe Müdürü Sunay Güler, Nazilli Ziraat Odası Başkanı Necdet İZGÜ, Ziraat Odası Meclis Başkanı Mesut YÖRÜKOĞLU ve ziraat odası üyeleri katılım sağladı. Kurum uzmanlarımız tarafından slayt eşliğinde sunum yapılarak IPARD II döneminde desteklenecek yatırım alanları ve hibe oranları detaylı olarak anlatıldı. IPARD II Programının amacı, kapsamı, yapılan değişiklikler ve I. Başvuru Çağrı Dönemi hakkında detaylı bilgilerin verildiği toplantı, soru-cevap bölümünün ardından sona erdi.